ALMECO BILTRANSPORT – LÄTT OCH STARK

Almecos Biltransport är en lätt och mycket stark påbyggnad i aluminium. Den är korrosionsbeständig och saltvattentålig. Du får en snygg och funktionell transportpåbyggnad med många års livslängd.

Denna biltransportpåbyggnad fungerar bäst på ett framhjulsdrivet chassi eftersom det är så lätt och ger dåligt tryck på drivhjulen olastad om bilen är bakhjulsdriven. Vikten är cirka 200 kg för standardutförandet utan tillval. Almeco har levererat ett antal biltransportbilar till marknaden och det har visat sig fungera mycket bra även på halt underlag och olastat.

Standardutrustning

Pris offereras från 85 000:-

Tillval

Följande tillvalsutrustning kan du komplettera biltransporten med:

Kjolar i aluminium som tillval

Kjolar i aluminium till Almecos biltransport är ett perfekt tillval för företagsbilar som vill en extra snygg biltransport och plats för fräsig stripning med företagslogotyper eller reklam. Just denna bil levererades till Avis i Uppsala.

Tungbilsdimensionerad biltransportpåbyggnad som tillval

Kraftigare material i de flesta komponenterna samt sidounderkörningsskydd.

Tillvalet heltäckande framstam med Winch Works 3800 samt trådlös fjärrkontroll.

Centrallås i Almecolocket är ett unikt tillval jämfört med andra flaklock! Centrallåset höjer kraftigt säkerheten och stöldskyddet på din bil. Du kan förvara verktyg och gods på flaket och känna dig trygg.

Aluminiumprodukt med utmärkt rostskydd · Lång livslängd med bibehållen finish · Lätt och stark konstruktion · Inga rostränder på karossen · Almeco är bilbyggaren med aluminium som specialitet

Fotografier på några referensprojekt Biltransport (öppnas i nytt fönster)

 

Uppdaterat: 2018-04-19.