Kenneth Jungestål startar i egen regi!

Jungestål Metallservice

 

Almeco har under många år haft en verksamhet som kanske bara våra kunder inom fastighet och byggbranschen känt till. Den startade i början av 90-talet med att göra servicejobb åt Uppsalahems dåvarande boservicekontor i Gottsunda.

Verksamheten har fram till idag spridit sig till ett brett kundnät som Kenneth har byggt upp, vilka omfattar ett större antal företag inom bygg och fastighetssektorn.

Kenneth som är ett välbekant ansikte ute hos våra kunder när det gäller att få stålgrindar, staket, dörrar, entrépartier, ståltrappor, handikappramper med mera fixade kommer att driva denna verksamhet i egen regi.

Kenneth har länge drömt om att få driva eget, även om han snudd på kört denna verksamhet i stort sett som egen under ett bra tag tills nu. Och då Almeco under de senaste åren investerat mycket i en ny fräsch maskinpark och satsat mycket på produktionen ”in House” så känns detta som ett bra tillfälle att genomföra affären.

Kenneth är utbildad verkstadsmekaniker inom plåt/metall från Verkstadsskolan och började på Almeco våren 1999. Han hade sitt första jobb som smed på Torsten Jonssons smide och sadlade senare om till glasmästare och har bla. jobbat på BPA glas.

För er kunder som har kontakt med Almeco och Kenneth kommer detta inte att innebära någon större skillnad. Almeco kommer att förmedla beställningarna till Kenneth men ni kan med fördel ta kontakt med Jungestål Metallservice direkt på 0704-387602.

Tjänster

För dig som ev. är ny kund kan det vara bra att känna till vilka tjänster Jungestål Metallservice kan erbjuda:

Han har egen strömförsörjning med i bilen för att kunna "svetsa ute i fält".

Telefon till Kenneth: 0704-387602

Publicerat: 2011-06-21